Avui us presentem la recepta de la poma que es va menjar la Blancaneu. Però no patiu que aquesta no està pas enverinada. És una poma recoberta de caramel que us farà la boca aigua!
INGREDIENTS
6 pomes
6 palets de fusta
2 tasses de sucre
1 tassa d’aigua
un polsim de canyella en pols
PREPARACIÓ
Treiem la tija de les pomes i els hi clavem el pal de fusta ( pot ser de gelat o de “pinchito")
En cassó hi barrejem el sucre, l’aigua i el polsim de canyella i deixem que es caramelitzi ( hem de vigilar amb els més petits, ja que el caramel arriba a unes temperaturas molt elevades). Un cop caramelitzat el sucre, l’apartem del foc i hi sumergim les pomes, fent-les rodar ràpidament.
Les girem al damunt del cassó per que s’escorrin i les deixem refredar.
Un cop fredes ja es poden menjar.
Que vagin de gust!
Si voleu conèixer el conte de la Rínxols d’or feu clic en aquest enllaç

No hay comentarios:
Publicar un comentario